Hırsızlar karakoldaki arkadaşlarına yemek getirince...

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Hırsızlar karakoldaki arkadaşlarına yemek getirince...

YAŞAM Haberleri  / iHA

Antalya’nın Manavgat ve Alanya ilçelerinde 22 ayrı iş yeri ve evlerde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kişi, polis karakolunda gözaltına alınan arkadaşlarına yemek getirince yakalandı.

Alanya’da Saray polis karakolunda gözaltına alınan arkadaşlarına öğle yemeği getiren Recep B. (21) ve Ufuk T.(20)’nin hareketlerinden şüphelen polis ekipleri, yaptıkları (GBT) Genel Bilgi Taramasında şahısların Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’nca hırsızlık suçlarından arandığını tespit etti.

Asayiş Büro Amirliğince gözaltına alınan Recep B. ve Ufuk T., Avsallar Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi. Avsallar Jandarma Karakol Komutanlığı’nda ifadesi alınan iki zanlıdan Uğur T. nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Recep B. ise hırsızlık suçundan tutuklanarak Alanya L.Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Zanlıların, Manavgat ve Alanya’nın İncekum, Avsallar ve Konaklı mahallerinde 22 ayrı iş yeri ve evlerde hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...