Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sözlü tartışma kanlı bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sözlü tartışma kanlı bitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük’te sözlü tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ercan Ç. beraberinde Fatih Ç. ile daha önce aralarında husumet bulunan Semih K. ile konuşmak üzere Hürriyet Mahallesi Köprübaşı mevkiinde bulunan işyerine gitti. Burada Semih K. ile tartışmaya başlayan Ercan Ç. üzerinde bulunan tabanca ile Semih K.’yı tehdit etti. Bunun üzerine Semih K. ise işyerinde bulunan av tüfeğini alarak Ercan Ç. ve Fatih Ç’ye ateş etti. Ercan Ç. de yanında bulunan tabanca ile Semih K.’ye ateş açtı. Semih K. omuzundan, yanından bulunan Serkan A. ise elinden yaralandı. Ercan Ç. ve Fatih Ç. otomobille olay yerinden kaçtı. 
Semih K. ile Serkan A. olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, bu sırada hastanenin güvenlik görevlileri görüntü alınmasını engelledi. 

KISKIVRAK YAKALANDILAR 
Olay sonrası Ercan Ç. ve Fatih Ç.’nin Kayabaşı Mahallesi istikametine kaçtığı bilgisine alan polis ekipleri harekete geçti. Kaçan şahıslar, OSB yolunda yakalandı. Ercan Ç. ve Fatih Ç.’nin üzerinde ve araçta yapılan aramada silahı bulamayan ekipler yol silah aradı. Olayda kullanılan silah polis ekiplerince yol kenarında bir ağacın altında bulundu. 
Hastanede tedavi altına alınan Semih K. ve Serkan A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı olayda, Ercan Ç. ve Fatih Ç. gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...