Trabzon'da korkutan yangın!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trabzon'da korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır mahallesinde dün akşam meydana gelen yangında dumandan etkilenen çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri binadakileri yangın merdiveniyle tahliye ederken, yangının elektrik trafosundan çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Çukurçayır mahallesinde 12 katlı Yakut Evleri'nde çıkan yangın mahallede korkulu anların yaşanmasına neden olurken, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri bir yandan yangını kontrol altına alırken bir yandan da dumandan etkilenenleri yangın merdivenleri ile balkon ve pencerelerden tahliye etti. Yangında binanın üst katlarında yoğun şekilde duman oluşurken, olay yerinde hazır bekleyen ambulanslar dumandan etkilenenleri hastanelere taşıdı. 
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 5, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne ise 4 kişi karbonmonoksit zehirlenmesi teşhisiyle tedavi altına alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...