Kemikleri 4 yıl sonra mağarada bulundu

Düzenleyen:
Kemikleri 4 yıl sonra mağarada bulundu

YAŞAM Haberleri

Antalya’da bir mağarada 4 yıl önce kaybolan bir kişiye ait olduğu belirlenen kemikler bulundu.

İmamlı Mahallesi’nde vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Alanya Jandarma Komutanlığı, 45 metre derinlikteki bir mağarada insan kemikleri olduğunu belirledi.

Kemikleri 4 yıl sonra mağarada bulundu

2012'DE ORTADAN KAYBOLMUŞTU
Jandarma ekipleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Alanya Birim Başkanı Yaşar Yiğit Kaçmaz’dan yardım istedi. AKUT ekipleri kemiklerin bulunduğu noktaya ulaştı. Yapılan incelemede ormanlık alandaki mağarada bulunan kemiklerin, 2012 yılında kaybolan epilepsi hastası Ali Serttaş’a ait olduğu belirlendi.

 

AKUT Alanya Birim Başkanı Yaşar Yiğit Kaçmaz, mağaranın girişinin dar olduğu için kuyu görünümünde bir çukur olduğunu fakat içerisine girdiklerinde yaklaşık 45 metrelik bir derinlikle karşılaştıklarını söyledi.

Salih Serttaş ise, kardeşi Ali Serttaş’ın 2012 yılının ocak ayından beri kayıp olduğunu belirterek, "Kendisi epilepsi hastası olduğu için gittiği, geldiği yeri pek bilemezdi. O istikamete gittiğini biz de düşünemedik. AKUT ekipleri kaybolduğu tarihte o mağaraya bakmıştı fakat bulamamıştı. Eğer bir şüphe dahi olsaydı bizde kontrol edebilirdik. Onlar yok deyince, oraya bakmamıştık" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...