Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dikili açıklarında 54 mülteci yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Dikili açıklarında 54 mülteci yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Dikili İlçesi açıklarında lastik botla Yunan adasına geçmeye çalışan, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 54 Suriyeli mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Dikili Sahil Güvenlik ekipleri, göçmen geçişlerine karşı kıyılarında denetim ve devriye görevini sürdürüyor. Lastik botla bu sabah Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan mültecileri fark eden Sahil Güvenlik ekipleri, yanlarına gitti. Sahil Güvenlik botuna alınan, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 54 sığınmacı, karaya getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından mülteciler Dikili Spor Salonu'na götürüldü. 

MÜLTECİ MİNİBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI POLİS İYİ 
Öte yandan; dün akşam emniyetin yaptığı yol uygulamasında, Suriyeli göçmenlerin bulunduğu minibüsün çarptığı, 'Dur' ihtarında bulunan polis memuru Münir Can Coşkun'un (32) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Uygulamada yakalanan diğer üç minibüs şoförüyle birlikte polise çarpan sürücü, adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...