Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yozgat'ta zirai don uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yozgat'ta zirai don uyarısı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yozgat’ta yağmur ardından başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Sabaha karşı hava sıcaklığının ani düşüşü, zirai dona neden oldu.

Yozgat şehir merkezinde dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklığının ani düşüşüyle yollarda buzlanma oluştu. Okulların bulunduğu bölgelerde, Otomobil ve öğrenci servisi sürücüleri zor anlar yaşadı. Belediye ekiplerinin tuzlama çalışması yapmadığından şikayetci olan sürücüler, ekiplere tepki gösterdi. 

ÇİÇEK AÇAN MEYVE AĞAÇLARI ETKİLENDİ
Yozgat şehir merkezinde Şubat ayında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle erken çiçek açan meyve ağaçları, zarar gördü. Bahçesindeki kayısı ağaçlarını inceleyen Hasan Okur tamamen zarar gördüğünü belirterek, "Şubat ayında bahar havası yaşandı ve ağaçlar erken çiçek açtı. Dün başlayan yağmurun ardından kar yağışıyla birlikte don oldu ve ağaçlar etkilendi. Bu yıl meyve olmaz diye düşünüyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...