Dikkat! O seferlerin hepsi iptal edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
Dikkat! O seferlerin hepsi iptal edildi

YAŞAM Haberleri  / Ajanslar

Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle bugün Gökçeada ve Bozcada'ya yapılan tüm feribot seferleri iptal edildi. Olumsuz hava koşulları İzmir'i de etkiledi...

Çanakkale'de Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle bugün Gökçeada ve Bozcada'ya yapılan tüm feribot seferleri iptal edildi. Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan kuvvetli lodos Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz ulaşımı durdu. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'den yapılan açıklamayla, Kuzey Ege Denizi'ndeki hava muhalefeti nedeniyle, bugün sabah saatlerinde, Bozcaada-Geyikli ile Kabatepe-Gökçeada arasında yapılacak olan tüm feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Boğaz hattındaki seferlerin ise normal olarak devam ettiği bildirildi.

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle vapur seferleri yapılamayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İzdeniz AŞ'den yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm arabalı vapur seferlerimiz ve yolcu seferlerimiz geçici olarak iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı. Hava koşullarının normale dönmesinin ardından seferlere yeniden başlanacağı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...