Bursa'daki uyuşturucu operasyonunda 15 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'daki uyuşturucu operasyonunda 15 kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmangazi, Yıldırım ve Yenişehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 15 kişi yakalandı

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin Bursa'da gece kulüplerinde uyuşturucu sattığını belirledi. Ekipler, Cumhuriyet Savcılığı tarafından 17 kişi hakkında verilen yakalama kararı doğrultusunda Osmangazi, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde bazı adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 15 kişiyi gözaltına aldı. Diğer 2 kişinin ise başka suçlardan cezaevinde bulunduğu anlaşıldı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, 3 kilo 100 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 100 gram "crack" cinsi sentetik kokain, 16 ecstasy hap ve bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...