HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aldığı otomobil pert çıkınca kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aldığı otomobil pert çıkınca kurşun yağdırdı
Kocaeli, Otomobil, Pert, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de satın aldığı arabanın pert kaydı olduğunu öğrenen şahıs, aracı kendisine satan iki kardeşi bıçaklayıp silahla ateş ederek kaçtı.

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık işi ile uğraşan A.E. ve M.E. isimli kardeşler bir kişiye otomobil sattı. Satın aldığı otomobilin pert kaydının olduğunu ve kendisine satılandan çok daha düşük bir değeri olduğunu öğrenen şahıs, kardeşlerin iş yerine gelerek aracı geri almalarını istedi.  A.E. ve M.E. kardeşler ile şahıs arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki kardeşi de bıçaklayan şahıs, daha sonra üzerindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başladı. Şahıs olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerini şerit ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı. 

Hayati tehlikeleri olmayan kardeşlerden birinin silah ile elinden yaralandığı iddia edildi. İki kardeşi yaralayarak kaçan zanlının yanında başka birisinin olup olmadığını tespit etmeye çalışan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...