Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı, anne gözaltında

Düzenleyen:
Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı, anne gözaltında

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla’da cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı olarak aranan servis şoförü E.K'nın yakalanmasının ardından, annesi Türkan Karakütük'te sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Beratcan Karakütük, Kartal'da 9 Mart'ta kayboldu, ailesi polise başvurdu. Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kaybolduğu gün Beratcan'ı,  okuldan annesini de tanıyan servis şoförü E.K’nın aldığını belirledi. E.K’nın cep telefonu sinyali ve aracının GPS kayıtlarından yola çıkan ekipler Beratcan'ın cesedini, kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da su kanalında buldu.

Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı, anne gözaltında

Yapılan incelemede, Beratcan'ın boğularak öldürüldükten sonra su kanalına atıldığı belirlendi. Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, Ersin Kaşıkçı'nın Gaziosmanpaşa'da kız arkadaşı olduğunu belirledi. Bu adrese gidebileceği değerlendirildikten sonra ekipler, adres çevresinde önlem aldı. Dün akşam saatlerinde, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçtiği yönünde bilgi alınan E.K., kız arkadaşının evine girdiği sırada operasyon başlatıldı. E.K. burada gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı, anne gözaltında

E.K.’nın verdiği ifade ve yeni bulgular doğrultusunda Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'te sabah saatlerinde evinde gözaltına alınarak emniyete getirildi. Babası Ergun Karakütük de bilgisine başvurulmak üzere emniyete getirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...