Taksim projesinde ikinci aşamaya geçildi, Mete Caddesi trafiğe kapanıyor

Düzenleyen:
Taksim projesinde ikinci aşamaya geçildi, Mete Caddesi trafiğe kapanıyor

YAŞAM Haberleri

Taksim Meydanı ve çevresi için yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Mete Caddesi 2 Nisan- 31 Temmuz 2016 tarihleri arası trafiğe kapatılacak

Taksim Meydanı ve çevresi için yürütülen çalışmalarda birinci etap tamamlandı. Proje kapsamında 2. etap çalışması olarak Mete Caddesi için alt ve üst yapı imalatlarının başlayacağı ve bu caddedeki çalışmaların 31 Temmuz 2016 tarihine kadar süreceği belirtildi.

2 NİSAN'DA TRAFİĞE KAPANACAK

İstanbul'un en merkezi noktası olan Taksim ve çevresinde yürütülen çalışmaların ilk kısmı tamamlandı. Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi'nde yapılan altyap imalatları 9 Mart 2016 tarihinde tamamlanarak bu kısım trafiğe açıldı.

Taksim projesinde ikinci aşamaya geçildi, Mete Caddesi trafiğe kapanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların 2. etabında, Mete Caddesi'nin alt ve üst yapı imalatlarına başlanacağı açıklandı. 2 Nisan Cumartesi Günü başlayacak çalışmaların 31 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edeceği ve bu caddeyi kullanacak sürücüler için alternatif güzergahlar belirleneceği kaydedildi.

Caddedeki çalışmaların yayaların geçişinde ise aksama olmayacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...