Ceylanpınar'da uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ceylanpınar'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri uyuşturucu sattığı iddia edilen S.B isimli şahsı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri 1002. Cadde'de bulunan ve uyuşturucu sattığı ihbar edilen şahsın peşine düşen ekipler S.B. adlı kişiyi bir parkta otururken gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında şahsın üzerinde her biri 1.2 gramdan oluşan ve toplam 10 gram olan 8 parça olduğu tahmin edilen esrar ele geçirildi. S.B'nin evinde yapılan aramada da bir miktar toz esrar ve 200 paket kaçak sigara bulundu. S.B. emniyette yapılan işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. S.B, uyuşturucu satmak ve bulundurmak suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...