Aldatan karısının kafasını kesip parçaladıktan sonra tuvalete attı

Düzenleyen:
Aldatan karısının kafasını kesip parçaladıktan sonra tuvalete attı

YAŞAM Haberleri

İngiltere'nin başkenti Londra'da vinç operatörü Dempsey Nibbs'in, kendisini aldatan eşinin kafasını kesip çekiçle parçaladıktan sonra tuvalete atarak sifonu çektiği ortaya çıktı.

İngiltere'nin Londra kentinde yaşayan vinç operatörü Dempsey Nibbs (69), 2014 yılının nisan ayında 30 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Judith Nibbs'i (60) öldürmekten yargılandığı davada hunharca işlediği cinayete dair şok edeci ayrıntılar dile getirdi. Karısının fotoğralarını bulduğunu ve Skype'ta başka bir adamla görüştüğünü iddia etti.

PROSTAT KANSERİ TEŞHİSİNDEN SONRA PROBLEMLER BAŞLAMIŞ

Nibbs çiftinin arasındaki problemler 2013 yılının başlarında Dempsey Nibbs'e prostat kanseri teşhisi konduktan sonra ortaya çıktı. 2013 yılının nisan ayında Judith Nibbs'in Fas'a tatile gitmesinden sonra Dempsey karısından şüphe etmeye başladı. Çiftin 30 yaşındaki oğulları Kirk Nibbs mahkemede verdiği ifadede, babası ile annesinin ilişkileri kötüye gittiği için 2014 yılının şubat ayında yatak odalarını ayırdıklarını söyledi.

Aldatan karısının kafasını kesip parçaladıktan sonra tuvalete attı

OĞLU, ANNESİNİN LAPTOPUNDA UYGUNSUZ FOTOĞRAFLAR BULDU

Kirk Nibbs açıklamalarının devamında; "Annem ve babam yatak odalarını ayırdıktan sonra, annem Preston'daki kız kardeşini ziyarete gideceğini söyledi. Babam annemin Preston'a gitmediğini, başka bir adamla görüştüğüne dair şüphelerini bana anlattı. Annemin birkaç blok ötede görüldüğünü biliyordum. En nihayetinde annem yetişkin bir insan ama babamın da bilmeye hakkı vardı. Annemin dizüstü bilgisayarına girdim. Beni şok eden fotoğraflar buldum. Fotoğrafları gördüğümde çok şaşırmıştım. Annem nasıl böyle bir şeyi yapabilirdi. Fotoğraflar beni ve babamı çok sarsmıştı" sözlerini dile getirdi.

BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ KOCASINA SÖYLEDİ

Kirk, taşınabilir hafızaya kaydettiği fotoğrafların bulunduğu dosyaya, neden 'Ahlaksız Anne' ismini verdiğini duruşma salonunda şu sözlerle açıkladı; "Bu sadece anlık bir tepkiydi. Bunu kasıtlı olarak yapmadım. Babam da ben de paniklemiştik, ne yapacağımızı bilemiyorduk." Babasının fotoğrafları gördükten sonra yıkıldığını ve yaralandığını belirten Kirk, annesinin sürekli babasının üzerine geldiğini, başka erkeklerle görüştüğünü söyleyerek onu tahrik ettiğini mahkeme salonunda anlattı.

KAFASI KESİLİRKEN HALA CANLI OLDUĞU OTOPSİ RAPORUNDA ORTAYA ÇIKTI

10 Nisan 2014 Perşembe günü Kirk, gece vardiyasında çalıştığı işine gitmeden evvel babasının kendisine halasının telefon numarasının da bulunduğu bir kağıt verdiğini, mesaisi bittikten sonra halasını aramasını rica ettiğini söyledi. Ertesi gün baba Dempsey, annesinin kafasını kesip bedeninden ayırmış, çekiçle ve metal bir çubukla kafatasını parçaladıktan sonra tuvalete atarak sifonu çekmiş. Judith Nibbs'in bedenine yapılan otopside, kadının kafasının kesilirken hala canlı olduğunun belirtildiği rapor da mahkemeye sunuldu.

CANİ KOCA KENDİSİNİ BIÇAKLAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Karısını hunharca katleden Dempsey, polisi aradı ve kendisini ihbar etti. Eve gelen polisler kendisini öldürmeye yeltenen adamın elinden pompalı tüfeği almayı başardı. Lakin bu sırada Dempsey diğer eliyle tuttuğu bıçakla kendisini bir kez boğazından iki kez de karnından bıçakladı. Acilen hastaneye kaldırılan adam tam olarak sağlığına kavuşmak için yaklaşık bir sene tedavi gördü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ, NEFSİ MÜDAFAA DEDİ

Dempsey Nibbs, duruşma salonunda karısı Judith'i öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet olayının nedenini boğuşma sırasında nefsi müdafaa olarak niteledi. Cinayeti işlediği sırada akli dengesinin yerinde olmadığını dile getiren Dempsey, karısının bir yılan olduğunu, yılanın kafasının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Cinayet davasının görülmesine devam ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...