Merdivenlerden düştüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuk öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Merdivenlerden düştüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuk öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde merdivenden düştüğü iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Yenimahalle mevkinde oturan G.K., yaklaşık 10 gün önce 3 yaşındaki oğlu Arda Cemal K.’nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. 3 yaşındaki Arda Cemal K. Sağlık ekiplerince tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak G.K. ile M.Ç.’yi gözaltına alarak ifadesine başvurmuştu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra özel bir hastaneye sevk edilen ve burada yoğun bakıma alınan Arda Cemal K., 10 gündür verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. 
Hayata gözlerini yuman 3 yaşındaki Arda Cemal’in cesedi incelemek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...