Uzaklaştırma kararı bulunan kocasının kucağına bebeği bırakıp kaçtı

Düzenleyen:
Uzaklaştırma kararı bulunan kocasının kucağına bebeği bırakıp kaçtı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da yaşayan 29 yaşındaki E.T., 24 yaşındaki Ş.T. ile 3 yıl önce evlendi ve bu evlilikten 2 kız çocuğu dünyaya geldi. Evliliğin ilk günlerinden itibaren sorunlar yaşadığını öne süren E.T. şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıldır Ş.T. ile ayrı yaşamaya başladı.

Antalya'da bir anne 2 buçuk aylık bebeğini, babanın bebeği görme ısrarı üzerine hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve ayrı yaşadığı kocasının çalıştığı işyerine bıraktı. Halen anne sütüne ihtiyaç duyan bebeği kucağında bulan baba, şimdi bebeğe nasıl bakacağını düşünüyor. Eşinin ailesinin sürekli sorunları büyüttüğünü ve eşiyle aralarının açılmasına en büyük sebep olduğunu ileri süren E.T., ayrı yaşadığı eşiyle birlikteyken birçok kez şiddet görme aşamasına geldiğini söyledi. Eşini sevdiği için duruma katlandığını da belirten E.T. "Eşim ve ailemle birlikte yaşıyorduk. Eşimin bu durumdan dolayı bazı sorunlar yaşadı. Sonra eşimi alıp ayrı eve taşındık ancak sorunlar devam etti. Aşırı şiddetli geçimsizlik başladı, bana bıçak çekti. 2 yıl dayandıysam da sonra götürüp eşimi ailesinin yanına bıraktım. Sorunlar daha arttı. Defalarca eşimle barışmak istedim ancak olmadı" dedi.

EVİNDEN, EŞİNDEN VE ÇOCUKLARINDAN UZAKLAŞTIRILDI
1 buçuk yaşındaki Eslina ve henüz 2 buçuk aylık Rabia ile uzun süredir görüşemeyen baba E.T., çocuklarını görmek için gittiğinde eşinin çocuklarını sakladığını ve kendisine göstermediğini öne sürdü.
Çocuklarının sağlığından endişe ederek en son gittiğinde ise eşi ve eşinin ailesinin karakola başvurup savcılık kanalıyla hakkında uzaklaştırma kararı aldırdıklarını da ifade eden E.T. "Eşim ailesinin yanındayken bana büyük çocuğumu 2 buçuk ay göstermedi. Sonra karakola gidip başvuruda bulunmuşlar 'Eşim beni buraya attı bize bakmıyor benim bu çocuğa bakacak durumum yok' diye ifade vermiş. Hakkımda iki defa uzaklaştırma kararı aldırdı" ifadelerini kaydetti.

"BEBEĞİMİ ÇÖP GİBİ GETİRİP BURAYA BIRAKMIŞLAR"
E.T. çocuğunu görebilmenin ve ayrı yaşadığı eşiyle barışmanın yollarını ararken 2 gün önce aldığı bir telefonla büyük şaşkınlık yaşadı. Babasına ait dükkandan kendisini arayan bir çalışan, minik Rabia'nın dükkanda olduğunu ve gelip almasını söyledi. Hemen dükkana giden ve bebeğini görünce duruma inanamayan Emrah T. incelediği güvenlik kamerası kayıtlarında ticari taksiden inen eşinin yengesinin bebeği dükkan girişinde bekleyen çalışanın kucağına bırakıp gittiğini gördü.
Bebeğinin tanımadığı bir kişiye bırakılmasına anlam veremediğini belirten E.T. şöyle konuştu:
"Eşim 2 buçuk aylık çocuğu yengesine veriyor. İş yerinde bizim olmadığımız saatlerde gelerek dükkan girişinde tanımadığı bir kişinin kucağına bırakıp beddua ederek gidiyor. Tanımadığı birisine nasıl verebiliyor bebeği. Beni telefonla aradılar geldim baktım, bebeğim. Hemen annemi babamı aradım gelip aldılar bebeğimi. Şu an anne sevgisi ve sütüne ihtiyacı olan bir bebek. Kız kardeşim bakıyor şimdi bebeğe. Bebek annesiz büyüyemez. Bebeğimi çöp gibi getirip buraya bırakmışlar. Bebeğimi buraya bırakmasıyla cami avlusuna atması arasında fark yok. Bebeğimi geri vermek istiyorum bebeğin süte ihtiyacı var. Sütten kesilince bakamayacaksa geri alabilirim" dedi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA
Güvenlik kamerasına yansıyan olayda ticari bir taksiden inen ve iddiaya göre Ş.T.'nin yengesi olan kadın, kucağında kundağa sarılı bebeği dükkan girişinde bekleyen çalışana bırakarak gittiği görüldü. Çocuğu kucağına alan şahsın ise bir anlık yaşadığı şok ve duruma anlam verememesi de güvenlik kameralarınca kaydedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...