Nevşehir’de feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Nevşehir’de feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Nevşehir’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Nevşehir- Alacaşar köyü karayolu üzerinde dün gece meydana geldi. Alacaşar köyünden Nevşehir’e gelmekte olan Halil Çakır’ın kullandığı 50 DN 787 plakalı otomobil ile Mustafa Irmak’ın yönetimindeki 50 AU 478 plakalı otomobil, merkeze bağlı Alacaşar köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Mustafa Irmak ile Hatice Çakır olay yerinde hayatını kaybetti.  Otomobilde sıkışan yaralılar Belediye itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında kurtarıldı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Halil Çakır ve kızı Sıla Çakır ile Murat Çetin ambulanslarla  Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan 12 yaşındaki Sıla Çakır ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı sürücü Halil Çakır ve Murat Çetin'in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile jandarma  soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...