Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de korkutan yangın!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mersin'de korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'de, bir firmaya ait pamuk deposunda sabaha karşı çıkan yangında, tonlarca pamuk alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesinin Emek mahallesinde bir firmaya ait pamuk deposunda yangın çıktı. İki numaralı depoda çıkan yangın, kısa sürede diğer depolara sıçradı. Alev topuna dönen pamuk deposundaki yangına Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 2 bin 500 ton pamuğun olduğu bildirilen depodaki yangın söndürme çalışmalarına 20 yangın söndürme aracı, 7 iş makinesi ve çok sayıda personelle müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba gösterdiği yangın söndürme çalışmaları sabaha kadar sürdü. Sabah saatlerinde kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları süren yangında can kaybı yaşanmazken, milyonlarca lira maddi zarar meydana geldi. 
Yangından kurtarılan pamuklar iş makinaları ile deponun dışına çıkarıldı. Söndürme çalışmaları sırasında 1 itfaiye eri, üzerine çinko düşmesine rağmen kalkıp yeniden görevine devam ederken, yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmaların sürdüğü ifade edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...