Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de 2 ayrı uyuşturucu operasyonu yapan polis ekipleri, 3 şüpheliyi yakalarken şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 2 ayrı operasyonla M.T.(23), D.G. (23) ve E.Ö. (39) isimli şahıslar yakalandı. Yapılan aramalarda 65 adet kağıda sarılı vaziyette 100 gram esrar maddesi ve 160 adet extacy hap ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemeden serbest kalırken D.G. ve E.Ö. isimli şahıslar ise tutuklandı. Ayrıca yapılan bu operasyonlarla birlikte 29 Mart-04 Nisan tarihleri arasında 10’u okul önleri ve çevresi olmak üzere toplam 16 ayrı uygulama Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...