Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asker annesine büyük sürpriz!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Asker annesine büyük sürpriz!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale ziyareti sırasında, Gaziantep’te askerlik yapan oğlunun hasretini gidermek için selam veren anne, askeri birliğinde oğluyla buluşturuldu.

Gaziantepli öğrencileri Çanakkale’ye götüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun içinde bulunduğu otobüsün üzerindeki Gaziantep yazısını gören Sevim Naldöken, vatani görevini Gaziantep’de yapan oğlu aklına gelerek duygulandı. Ardından Gaziantep heyetinin yanına gelen Naldöken, “Oğlum Gaziantep’te vatani görevini yapıyor. Otobüste Şahinbey yazısını görünce çok duygulandım. Onun hasretini gidermek için gelip size selam vermek istedim” dedi.

ANLAMLI JEST
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve heyette bulunanların duygu dolu anlar yaşadığı konuşmanın ardından anneye jest gecikmedi. Başkan Tahmazoğlu, anneyi istediği takdirde Gaziantep’e götürüp oğluyla buluşturabilecekleri sözünü verdi.
Asker annesine büyük sürpriz!
VALİ VE YARDIMCISI YERİNE ASKER AİLESİ

Kafilede bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve yardımcısının Tekirdağ ve İstanbul’daki ziyaretleri sebebiyle uçakta boşalan yerleri asker annesi Sevim Naldöken ve eşi İbrahim Naldöken’e ayrıldı. Rahatsızlığı sebebiyle otobüs yolculuğu yapamayan Sevim Naldöken, bu teklif karşısında sevinçten şaşkına dönerken bavulunu hazırlamak ve kocası ile konuşmak için adeta koşarak heyetten ayrıldı. Akşam öğrenciler adına verilen yemekte heyetle bulaşan Sevim-İbrahim Naldöken çifti programa katılarak kafileye dahil oldu.
Asker annesine büyük sürpriz!
YAŞADIKLARINA İNANAMADI

Yaşadıklarına hala inanamadığını söyleyen asken annesi, “Gaziantep Şahinbey otobüslerini sürekli Çanakkale’de görüyordum. Oğlum Gaziantep’te askerlik yaptığı içinde duygulanıyordum. Bugün de yürüyüş için çıktığım sırada Şahinbey Belediyesini görünce dayanamadım. Yanlarına gidip oğlumun hasretine gidermek için selam vermek istedim. Şu an yaşadıklarıma inanamıyorum” dedi.
Eşinin kendini aradığında duyduğuna inanamadığını söyleyen İbrahim Naldöken ise “Bin 300 kilometre uzakta vatani görevini yapan oğlumuzu ziyarete gitmeyi çok istedik. Ancak eşimin otobüs yolculuğu yapamaması veya gittiğimizde izin vermezlerde görüşemeyiz korkusu ile yola çıkamadık” dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da asker annesinin selam vermesi üzerine duygu dolu anların yaşandığını belirterek, “Asker annemize, 5. Zırhlı Tugay Komutanımızla görüşerek izin istedik. Komutanımızın müsaade üzerine de ailemizi uçakla Gaziantep’e götürmeyi teklif ettik. İnşallah onları buluşturacağız” diye konuştu.
Asker annesine büyük sürpriz!
DUYGUSAL BULUŞMA
Dün akşam Gaziantep kafilesinin içinde bulunduğu uçakla Gaziantep’e getirilen İbrahim-Sevim Çifti, bir otele yerleştirildi. Sabah saatlerinde oğulları Ömer Oğuzhan Naldöken’in vatani görevini yaptığı 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na gelen anne babanın oğullarına kavuşması duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Tugay'dan çıkartılan Ömer Oğuzhan karşısında anne babasını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Anne babasıyla uzun süre konuşup hasret gideren Naldöken, bu jeti karşısında Tahmazoğlu'na teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...