HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Polisi görünce paraları yakmaya kalktılar

Düzenleyen: /
Polisi görünce paraları yakmaya kalktılar
Uyuşturucu, Paraları Yaktılar, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda, şüpheliler evde bulunan uyuşturucu ve paraları sobaya atarak yakmaya kalktı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gürçeşme semtinde bir eve yaptıkları uyuşturucu baskınında, şüphelilerin sobaya atıp yakmaya çalıştığı torbadan bir miktar kokain ve yarısı yanmış paralar çıktı. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Konak İlçesi Gürçeşme bölgesinde iki farklı adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Bu sırada içeride bulunan şüpheliler ekiplerin içeriye girmesini engellemeye çalışırken bir yandan da ellerindeki uyuşturucu madde paketleri ile uyuşturucu satışından elde ettikleri paraları sobada yakmaya çalıştı.

İçeri giren ekiplerin söndürdüğü sobadan kısmen yanmış paralar, yanmış vaziyette taş kokain bulundu. İki adresteki C.T. (32), H.D. (65), E.Ç.(30), Y.Ç. (25) R.B. (39), S.Ç. (24) ve M.E. (45) ile yaşı küçük S.U.(16) yakalandı. Yapılan aramada bir av tüfeği ile 1.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

E.Ç. ve C.T. ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığından, R.B., H.D. ile yaşı küçük olan S.U. çıkarıldıkları mahkemeden serbest kaldı. M.E., S.Ç. ve Y.Ç. ise tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...