Adana'daki maskeli PTT soyguncuları çocuk çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Adana'daki maskeli PTT soyguncuları çocuk çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

ADANA'da yüzlerini kar maskesi ile kapatıp, pompalı tüfekle PTT şubesini soyan zanlıların, 15 yaşındaki E.Ö. ve 16 yaşındaki V.D. olduğu belirledi.

Merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'ne 8 Nisan'da gelen yüzleri kar maskesi ile kapalı, birinin elinde pompalı tüfek olan 2 kişi, görevlileri etkisiz hale getirerek kasadaki 8 bin lira parayı alarak kaçtı. Soygun anı, PTT'nin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerden biri elindeki pompalı tüfeği görevlilere doğrultarak içeri giriyor. Daha sonra kasadaki paraları alan soyguncular, hızla şubeden ayrılıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, soygunu E.Ö. ve V.D.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelilerin evlerine dün operasyon yapan polis, 2 küçük soyguncuyu yakaladı. Adliye'ye sevk edilen küçük soyguncular, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...