Jandarmadan annelere çiçek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Jandarmadan annelere çiçek

YAŞAM Haberleri  / AA

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, sorumluluk alanlarındaki kontrol noktalarında kadınlara gül ve karanfil vererek, Anneler Günü'nü kutladı.

Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ve İl Jandarma Karakol Komutanlığında görevli trafik timleri ve bayan astsubay, Akyaka Mahallesi girişinde önce araçlarda bulunan kadınlara karanfil ve gül verdi. Ekipler daha sonra hafta sonu yoğunluğunun yaşandığı Akyaka sahiline geçerek, buradaki kadınlara da karanfil ve gül dağıtarak, Anneler Günü'nü kutladılar.

Sahilde denize girip güneşlenen bazı vatandaşlar da karşılarında bayan astsubay ve jandarma ekiplerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemezken, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sahilde güneşlenen ve Almanya'dan tatil için geldiği öğrenilen iki kadın da jandarma personeline duyarlılıkları için teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...