Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bebeğin oyuncak ayısı bomba paniğine sebep oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Bebeğin oyuncak ayısı bomba paniğine sebep oldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bolu'da, Garnizon Komutanlığı ve Orduevi'ni çevreleyen bahçe duvarı üzerindeki oyuncak ayı bomba paniğine neden oldu.

Polis, fünye ile patlatmaya hazırlanırken gelen Vildan Saka, oyuncak ayının kızına ait olduğunu ve bebek arabasından düştüğünü söyledi ve teslim aldı. Sabah saatlerinde Valilik ile adliye binası arasında bulunan Garnizon Komutanlığı ve Orduevi'ni çevreleyen bahçe duvarının üzerindeki oyuncak ayıyı görenler polise haber verdi. Gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek yolu ulaşıma kapatıp önlem aldı. Vatandaların alana yaklaşmasına izin verilmedi.
Bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek oyuncak ayıyı fünyeyle patlatmak için hazırlık yaptığı sırada gelen Vildan Saka, oyuncak ayının kızına ait olduğunu söyledi. Saka,  kaldırımda yürürken oyuncak ayının bebek arabasından düştüğünü sonradan fark ettiğini belirtti. Saka, "O benim çocuğumun oyuncak ayısı. Bizden düştü, bulan biri de duvar üzerine koymuş. Bomba değil o. Patlatmayın" diyerek polislere yalvardı. Saka, telefonda konuştuğu bir kişiye de "Bomba falan değil. Bomba sanmışlar bana aldırmıyorlar" dedi. Vildan Saka, polis ekibi tarafından ekip otosuna bindirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Bu sırada mobese kamerasından yapılan incelemede oyuncak ayının bebek arabasından düştüğü ve yoldan geçen bir kişi tarafından duvarın üzerine bırakıldığı tespit edildi. Bunun üzerine oyuncak ayı son anda fünye ile patlatılmadan polisler tarafından alınıp polis merkezine götürülerek Vildan Saka'ya teslim edildi.
Bomba imha uzmanı, özel kıyafetini çıkarırken kendisini görüntülediklerini fark ettiği 2 gencin cep telefonlarına el koydu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekibi, gençlerin kimliklerini kontrol ederek güvenlik bilgi taraması yaptı. Gençlerin telefonları, fotoğraflar silindikten sonra teslim edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...