Heyecandan müşterisinin kulağını kesti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Heyecandan müşterisinin kulağını kesti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yıllarca bir sürü tedavi denedi çocuğu olmayınca vazgeçtiler. Ancak güzel haber yanlış zamanda geldi. 17 yıl sonunda baba olacağını öğrenen berber müşterisinin kulağını kesti.

Fatma (33) ve Mithat (37) çifti, tüp bebek ve aşılama uygulamalarına rağmen bir türlü çocuk sahibi olamadı. Uzun süre tedavi gören Fatma Akyüz, sonunda normal yolla hamile kalarak ilk çocuğunu dün kucağına aldı. Evliliklerinin 16. yılında normal yolla hamile kalan Fatma Akyüz, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sezaryenle erkek bebek dünyaya getirdi.Akyüz çifti bebeklerine Yusuf Kağan ismini verdi. Eşi hamile kaldığı zaman haberi berber salonunda bir müşteriyi tıraş ederken alan baba Mithat Akyüz, sevinçten yanlışlıkla müşterisinin kulağını kestiğini söyledi.37 yaşındaki Mithat Akyüz, her çift gibi kendilerinin de anne ve baba olmayı çok istediklerini söyledi. Çocuk sahibi olabilmek için bütün yolları denediklerini belirten baba Akyüz, "Şu anda şoktayım. Eşimin hamile olduğunu öğrendiğimde iş yerinde bir müşteriyi tıraş ederken yanlışlıkla kulağını kesmiştim. 17 senedir çocuğumuz olması için uğraştık. Tüp bebek, aşılama denedik ama olmadı. 17 sene sonra bu duyguyu yaşadık" dedi.

Çok mutlu olduğunu belirten anne Fatma Akyüz, "Çok güzel bir duygu. Çok bekledim. Oğlumun adını Yusuf Kağan koyduk. Çocuğum olması için çok tedavi gördüm ama olmadı. Allah sonra kendiliğinden verdi. Şimdi de kucağımıza aldık" diye konuştu.Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç da 17 yıl sonra babalık duygusunu yaşayan Mithat Akyüz'e 'Hoşgeldin Bebek Doğum Sertifikası' ve hediye verdi. Domaç, "Hastamız 17 yıldır bebek sahibi olmak istiyordu ve hastanemizde takipleri yapıldı. Onun böyle mutlu bir gününde bizler de yanında olmaktan çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...