HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Minibüsün çarptığı Razaman davulcusu öldü

Düzenleyen: /
Minibüsün çarptığı Razaman davulcusu öldü
Bartın, Bartın Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi'nde minibüsün çarptığı Ramazan davulcusu 45 yaşındaki Alaattin Diken yaşamını kaybetti. Jandarma ekipleri Diken'e çarptıktan sonra kaçan minibüs sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Kozcağız yolu Eskihamidiye Köyü mevkiinde meydana geldi. Belde oruç tutanları sahura kaldırmak için davul çalan Alaattin Diken'e yol kenarında yürüdüğü sırada minibüs çarptı. Diken yol kenarına savrulurken, minibüs sürücüsü olay yerinden kaçtı. Diken'i görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Diken, hastaneye kaldırılmak istenirken yaşamını kaybetti. Diken'in cesedi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Diken'e çarparak ölümüne neden olan minibüs sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...