HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cansel'in katili cinayetin sebebini olay yerinde itiraf etti

Düzenleyen: /
Cansel'in katili cinayetin sebebini olay yerinde itiraf etti
Cansel, Canselin Katili, Canseli Kim Öldürdü, Sevilisini Öldürdü, Cansel Bağlı, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa’nın Demirci ilçesinde 19 yaşındaki F.Y. tarafından boğazı kesilerek öldürülen 17 yaşındaki Cansel Bağlı’nın cesedinin bulunduğu yerde keşif yapıldı. F.Y., Cansel’in telefonunda başka erkeklere ait fotoğrafları görmesinin ardından tartışma yaşadıklarını ve büyüyen tartışma sonucunda bıçakladığını, ardından da çığlıklarını kesmesi için boğazını kestiğini itiraf etti.

Manisa’nın Demirci ilçesinde 14 Haziran’da evden kaçan ve 3 gün sonra boğazı kesilmiş bir halde dere kenarında cansız bedeni bulunan ve babası ile abisi cinayet şüphesiyle tutuklanan 17 yaşındaki Cansel Bağlı’nın katil zanlısının eski erkek arkadaşı F.Y. olduğu tespit edildi. 
Cansel'in katili cinayetin sebebini olay yerinde itiraf etti
ÖLDÜRÜP MEZARI BAŞINDA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ 

Cinayetin ardından her yerde aranan ancak bir türlü bulunamayan ve Cansel’in toprağa verilmesinin ertesi günü mezarı başında tarım ilacı içerek intihar etmek isteyen F.Y. arkasında bıraktığı mektupta “Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşayamam. Onu ben öldürmedim. Cansel’in babası ve ağabeyinin de bu işi yaptıklarına inanmıyorum” ifadelerini kullanmıştı. F.Y. önce Köprübaşı ardından da Salihli Devlet Hastanelerinde tedavi altına alınmış ve yeniden intihar girişiminde bulunma olasılığı dolayısıyla 6 gün boyunca Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. 
Cansel'in katili cinayetin sebebini olay yerinde itiraf etti
CİNAYETİN SEBEBİ KISKANÇLIK 
Tedavisinin ardından Demirci’de jandarma tarafından sorguya alınan F.Y. cinayeti itiraf etti. F.Y. olay günü Cansel’le dere kenarına kadar yürüdüklerini ve bir süre burada oturduktan sonra Cansel’in telefonunda başka erkek fotoğrafları görmesi üzerine tartışmaya başladıklarını belirtti. Tartışmanın büyümesi üzerine elindeki bıçakla Cansel’i bıçakladığını belirten F.Y. Cansel’in çığlık atması üzerine boğazını keserek olay yerinden uzaklaştığını itiraf etti. Genç kızın cansız bedeni ise olaydan 3 gün sonra çevreden geçen vatandaşlar tarafından bulunmuştu. 
Cansel'in katili cinayetin sebebini olay yerinde itiraf etti
OLAY YERİNDE CANLANDIRMA 

Jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf eden F.Y. geniş güvenlik önlemleri altında Demirci’nin Hüdük Mahallesi'ndeki dere kenarına getirildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden F.Y. o gün yaşananları Cansel’in cansız bedeninin bulunduğu yerde canlandırma yaparak bir kez daha anlattı. F.Y. buradaki keşfin ardından adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...