Melike’nin HAYATI film gibi

Düzenleyen:
Melike’nin HAYATI film gibi

YAŞAM Haberleri

Küçük kızın babası, annesini öldürdü... Velayeti ise yakınları yerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne verildi

Muğla’da babası ve annesiyle mutlu bir yuvası olan küçük Melike Berberoğlu’nun hayatı, 13 Eylül 2013 tarihinden sonra kâbusa döndü. O tarihten sonra Melike, film senaryolarını aratmayan bir hayat sürdü. Melike’nin babası Lütfi Sefa Berberoğlu, ayrı yaşadığı eşi Sedef Berberoğlu ile yanındaki Abdullah Tekin’i pompalı tüfekle öldürdü. Baba Berberoğlu, iki defa müebbet ve 15 yıl hapis cezası aldı. Annesi koca şiddetine kurban giden, babası cezaevine giren Melike’nin vasiliği de, iki aile arasındaki çekişmeli ilişkilerden dolayı mahallenin muhtarına verildi. Bu arada büyükanneler Melike’nin velayeti için mahkemeye başvurdu. Aile mahkemesi, küçük Melike’nin velayetini ne anneanneye ne de babaanneye verdi. Melike için Ailenin Korunması Kanunu işletildi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne velayeti verildi. Bu arada halen anneannesinde kalan Melike için bir dava da yakın ilişkide bulunmak isteyen babası tarafından açıldı. Melike’nin cezaevine babasının yanına gidip gitmemesine son kararı Aile Mahkemesi’nin vereceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...