Baba-kız gezmesinin sonu kanlı bitti!

Düzenleyen:
Baba-kız gezmesinin sonu kanlı bitti!

YAŞAM Haberleri

Bodrum'da bir otomobilin sıkıştırması sonucu devrilen motosikletteki baba-kız, kaskları sayesinde ölümden kurtuldu. Kazada ikisinin de sol bacağı kırıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sol bacakları kırılan baba-kız hastaneye kaldırılıp, ameliyata alındı.

OTOMOBİL SIKIŞTIRDI

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Bodrum- Milas Karayolu Kaynar Mevkisi'nde meydana geldi. Yat kaptanı Hasan Özdoğan'ın (54) kullandığı 48 VS 179 plakalı motosikleti, iddiaya göre Bodrum'dan Güvercinlik Mahallesi yönüne giden Murat Arı (38) yönetimindeki 54 BK 593 plakalı otomobil sıkıştırdı.

Baba-kız gezmesinin sonu kanlı bitti!

BAŞLARINI ASFALTA ÇARPTILAR

Bu nedenle kontrolden çıkan motosiklet devrildi. Motosikletin altında kalan Hasan Özdoğan ile arkasındaki lise öğrencisi kızı Beril Özdoğan (18) başlarını asfalta çarptı. Kaskları sayesinde baba-kız kazayı yaralı olarak atlattı.

Baba-kız gezmesinin sonu kanlı bitti!

İKİSİNİNDE SOL BACAĞI KIRILDI

Sol bacaklarının kırıldığı belirlenen baba-kıza ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Ardından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Özdoğan ve kızı Beril Özdoğan ameliyata alındı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis otomobil sürücüsünün ifadesine başvururken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...