Tünelde ki şüpheli paket trafiği kilitledi

Düzenleyen:
Tünelde ki şüpheli paket trafiği kilitledi

YAŞAM Haberleri

İzmit'te, D-100 Karayolu üzerindeki tünelin içerisinde görülen poşet bomba endişesi meydana getirirken, trafik kilitlendi. Fünye ile patlatılan poşetten kadın ayakkabısı çıkmasının ardından yol ulaşıma açıldı.

Bugün öğle saatlerinde, D-100 Karayolu Seka Tüneli içerisinde Derince istikametinde ilerleyen sürücüler yol kenarındaki poşeti görerek, bomba olabileceğini düşünerek, polisi aradı. Polis, tünelin her iki istikametini ulaşıma kapatarak, araçları yan yollara yönlendirdi.

Tünelde ki şüpheli paket trafiği kilitledi

Bomba uzmanı olay yerine gelerek incelemede bulunurken, patlatma sırasında yol araçların yan yolları kullanması da engellendi. İnternet üzerinde satış yapan bir firmanın kargo ile gönderdiği poşet fünye ile patlatılırken, içerisinden kadın ayakkabısı çıktı. Yolda uzun araç konvoyları oluşurken, polisin çalışmasının ardından yol ulaşıma açıldı. Kimlik ve adres bilgileri bölümü olmayan poşetin yoldan aracıyla geçen bir kişi tarafından atıldığı üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tünelde ki şüpheli paket trafiği kilitledi

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...