Antalya Aralık ayında ‘Kış’a meydan okuyor

Düzenleyen:
Antalya Aralık ayında ‘Kış’a meydan okuyor

YAŞAM Haberleri

​Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava hüküm sürerken Antalya’da vatandaş ve turistler denizin keyfini çıkarıyor.

Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 20 dereceyi bulduğu Antalya'da, güneşli bir hafta sonunu değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nına akın etti.
Plajı dolduran yerli ve yabancı turistler hafta sonundaki güneşli havayı fırsat bilerek sahillere akın etti. Bazı turistler denize girip suyun tadını çıkarırken, bazıları da güneşli havada yürümeyi ve güneşlenmeyi tercih etti, çocuklar ise plajda oyun oynadı.
Hayatı boyunca hiç denize girmemiş 40 yaşındaki Abidin Kara, ilk deniz keyfini kış ayında Antalya’da tecrübe etti. Suyun çok sıcak olduğunu söyleyen Kara, “İlk defa denize giriyorum, denizin bu kadar keyifli olduğunu bilmiyordum. Kış ayında denize girmek daha bir güzel” dedi.
Oğluyla birlikte deniz keyfini çıkartan 67 yaşındaki Rus turist Ola Garbuzova, “Antalya çok güzel, deniz çok güzel” derken, yerli turistlerden Sevgi Çebi, “Geçen hafta Bolu’da kar vardı, yollarda sıkıntılıydı. O yüzden buradayız. Deniz suyu sıcaklığı çok güzel, üşütmüyor. Antalya’nın havası güzel olduğu için buradayım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...