HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Vicdansızlar çocuğu bu hâle getirdi!

Düzenleyen: /
Vicdansızlar çocuğu bu hâle getirdi!
İstanbul, Fatih, İşkence, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Fatih’te 5 yaşındaki S.S.K., 2 yıldır Fatih Silivrikapı Mahallesi’nde babası ve onun sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu.

Küçük çocuğa, baba İ.K.’nin beraber yaşadığı kadın H.T. tarafından dayak atıldığı komşular tarafından görüldü. Komşular durumu polise bildirdi. Dün eve giden polisler çocuğu bir odada perişan halde buldu. İddiaya göre, çocuğun üzerine kaynar su dökülmüş, çeşitli yerlerinde de dayak sebebiyle morluklar oluşmuştu. Baba ve sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Küçük kızın vücudundaki yaralar sebebiyle halen hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Çocuğun gerçek annesi Kader K., “İ.K., elimi kolumu bağlayıp bana şiddet uyguluyordu. Ailem alıp beni götürdü. Kızımın yüzü gözü yara bere içindeydi. Vücudunda hep yanık izleri vardı. Kollarında ısırık izleri vardı. Ön 2 dişini kırmışlar. Kadın, çocuğumu soğuk suyla banyo ettirmiş. Babası da kemerle dövüyormuş, oklavayla vuruyormuş. Bunların hepsini kızım anlattı. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır” dedi.
Vicdansızlar çocuğu bu hâle getirdi!
Vicdansızlar çocuğu bu hâle getirdi!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...