Evinden 3 kamyonet çöp çıktı

Düzenleyen:
Evinden 3 kamyonet çöp çıktı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da yaşayan bir kadının evinden 3 kamyonet çöp boşaltıldı. Ekiplere tepki gösteren kadın, bazı eşyaları kamyonetten geri almaya çalıştı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 61 yaşındaki kadının evinden 3 kamyonet çöp çıktı. Alınan bilgiye göre, Çırpan Mahallesi 2. Kutu Sokak'ta kızı Güllü Koca ile yaşayan Fatma Koca'nın (61) evinden gelen kötü kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri, durumu Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine eve gelen temizlik görevlilerine direnen Karaman, çöpleri vermek istemedi. Polis ekiplerinin de gelmesinin ardından temizlik çalışmasına başlanan evden üç kamyonet çöp tahliye edildi. Temizliğin ardından evde ilaçlama yapıldı. Çöplerin arasından çıkan dizüstü bilgisayar dikkati çekti.
Evinden 3 kamyonet çöp çıktı
- Ekipler attı, yaşlı kadın topladı

Ekipler, evden çıkan çöpleri kamyonete yüklerken, Fatma Koca bazı eşyaların işe yaradığını ileri sürerek kamyonetten geri çıkardı. Zaman zaman temizlik çalışmalarını izleyen mahalle sakinlerine de tepki gösteren Koca, çöpleri satmak için topladığını dile getirdi.
Evinden 3 kamyonet çöp çıktı
Evinden 3 kamyonet çöp çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...