Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hapı ambalajıyla yutan kadın hastanelik oldu

Düzenleyen:
Hapı ambalajıyla yutan kadın hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de, doktorun yazdığı film tablet halindeki hapı makasla kesip, tek parça haline getiren 43 yaşındaki Hüsniye Yesegüy, hapı ambalajından çıkardığını sanarak, yuttu. Yesegüy’ün yemek borusuna takılan hapın bulunduğu ambalaj, cerrahi operasyonla çıkarıldı.

Merkez Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesinde oturan Hüsniye Yesegüy, doktorunun tedavi için verdiği ilaçları bir süredir kullanıyordu. Yesegüy, eczaneden film tablet halinde satın aldığı hapı, içmeden önce makasla keserek, parçalara ayırdı. Avucuna aldığı PVC kaplı hapı, ambalajından çıkardığını sanan Yesegüy, bir bardak suyla yuttu. Hapı koruyucu ambalajından çıkardığını zanneden Yesegüy’ün ilacı yuttuğu sırada, ambalajın keskin kenarları yemek borusunu yırttı.

Yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Yesegüv’ü ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine kaldırdı. Tedaviye alınan Yesegüyün yemek borusuna takılan ve daha sonra midesine inen ambalaj içindeki hap, hastanenin kulak burun boğaz servisinde yapılan cerrahi operasyonla çıkarıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...