HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bolu'daki kazada kask hayat kurtardı

Düzenleyen: /
Bolu'daki kazada kask hayat kurtardı
Bolu, Trafik Kazası, Motor Kaskı, Haber

YAŞAM Haberleri

Bolu'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü ve yanında bulunan kadın yolcu, taktıkları kask sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Alınan bilgiye göre, sağlık Mahallesi Zekai Konrapa Bulvarı'nda  sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 EU 100 plakalı minibüs ile Tarık  Bayraktar idaresindeki 16 SFF 51 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın  etkisiyle minibüs devrilirken, motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Kazada çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu  olarak bulunan kadın F.G, devrilen minibüsün parçalanan bölümünden içeriye  girerek sıkıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye, UMKE ve 112 Sağlık ekipleri,  sıkışan ve taktıkları kask sayesinde hafif şekilde yaralanan iki kişiyi kurtardı.  Yaralılar Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçtığı iddia edilen minibüs sürücüsünün bulunması için  ekipler çalışma başlattı.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, araçların çekici yardımı ile  kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...