HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kayseri’de köylüleri şaşırtan görüntü

Düzenleyen: /
Kayseri’de köylüleri şaşırtan görüntü
Kayseri, Haber

YAŞAM Haberleri

Kendi kendine hareket eden yüzlerce kartopu görsel şölen oluşturdu. İlk kez oluşan doğa olayı köylüleri şaşkına çevirdi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı İnliören Mahallesi’nde gece etkili olan kar yağışının ardından ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kendiliğinden oluşan ve kendi kendine ilerleyerek ardında izler bırakan binlerce silindirik kartopları adeta mahallenin etrafını sardı. Bu gizemli doğa olayını mahalle sakinlerinden Ramazan Gök (25) fotoğrafladı.

Sabah erken 06.00 sularında hayvanlara bakmak için evden çıkan Ramazan Gök, bir anda mahallenin yanına kadar gelen kartoplarını görünce hemen fotoğraf makinesine sarıldı ve bu ilginç olayı fotoğrafladı.

Kayseri’de köylüleri şaşırtan görüntü

Olayı anlatan Ramazan Gök, “Sabah erken saatlerde hayvanlara bakmak için evden çıktığımda ilginç bir manzarayla karşılaştım ve hemen telefonumu alıp görüntü aldım. Eve tekrar gelip 58 yaşındaki babama sorduğumda böyle bir şeyi ilk defa gördüğünü söyledi. Tahminimize göre; dün gece sabaha kadar esen karayel, kar tabakasını kilometrelerce sürükleyip köyün kenarına silindir şeklinde kar tabakası olarak getirmişti. Bu durumu gören birçok köylü de şaşkınlığa kapıldı. Köyümüzde yaşı büyük olanlar böylesine bir olayı daha önce hiç görmediklerini söyledi” dedi.

Kayseri’de köylüleri şaşırtan görüntü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...