HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cilt bakımınızı doğru olarak yaptığınızdan emin misiniz?

Düzenleyen: /
Cilt bakımınızı doğru olarak yaptığınızdan emin misiniz?
Cilt Bakımı, Nemlendirici, Haber

YAŞAM Haberleri

Cilt bakımı için onlarca ürün ve yöntem var ama bazen hiçbir şeyin işe yaramadığı durumlar da oluyor.

CANAN ERASLAN

Sağlıklı ve güzel bir cilt için Morhipo Mag ekibi cilt tipine göre uygulanması gereken bakım önerilerini paylaştı. Öncelikle bir tespit gerek. Cildiniz yağlı mı, kuru mu, karma mı? Ve ne tür olursa olsun bol su için, mutlaka güneş kremi ve nemlendirici kullanın.
¥ Cildiniz büyük gözeneklere, yağlı ve parlak bir görünüme sahipse yağlı demektir. Bu tür ciltlere jel hâlinde köpüren ürünler tavsiye ediliyor. Cildinizi her gün bu ürünlerle temizlemeye özen göstermelisiniz. Nemlendiricinin de yağlı değil su bazlı olmasına dikkat etmelisiniz.
¥ Cildinizin gözenekleri kapalı, derisi ince ve üzerinde pul pul dökülme varsa; kuru bir cilt yapısına sahipsinizdir. Cildin daha fazla kurumasına sebep olacağı için kesinlikle sabun kullanmamalısınız. Süt tipi temizleyiciler, alkolsüz tonikler ve yağ içerikli kremler kullanabilirsiniz. Göz çevreniz için krem kullanmak da erken kırışmaları engellemeye yardımcı olur.
¥ Alın, burun ve çenede yağlanma varken yanaklarda kuruluk varsa, karma cilt yapısına sahipsiniz demektir. Farklı bölgelere farklı bakım uygularsanız, cildinizde dengeli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yağ dengesini sağlayacak ürünleri T bölgenize, nem sağlayan kremleri yanaklarınıza uygulayabilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...