HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

17 yaşındaki çocuk ailesini yok etti!

Düzenleyen: /
17 yaşındaki çocuk ailesini yok etti!
Aydın, Aile, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri

Aydın'da, Mert Ali Doğru (17), henüz bilinmeyen nedenle annesi Suna (42) ve babası emekli polis memuru Adem Doğru'yu (47) tabancayla öldürüp, ardından intihar etti.

Olay, saat 05.00 sıralarında, Fatih Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanda meydana geldi. Binanın 2'nci katında ailesiyle birlikte yaşayan Mert Ali Doğru, uyuyan annesi ve babasına tabancayla ateş açtı. Olayda babasının tabancasını kullanan genç, daha sonra, binanın en üst katına çıkarak aynı silahla yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan apartman sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER
Binaya gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde Mert Ali Doğru'nun öldüğünü belirledi. Ağır yaralı Doğru çifti ise ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Suna ve Adem Doğru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

​Olayın nedeni araştırılırken, polisin başlattığı soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...