HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sözde şifacı, çekiç ve kazıkla müdahale ettiği bel fıtığı hastasını felç bıraktı

Düzenleyen: /
Sözde şifacı, çekiç ve kazıkla müdahale ettiği bel fıtığı hastasını felç bıraktı
İstanbul, Kara Hekim, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bel fıtığı şikayetiyle 'Kara Hekim' lakaplı sözde şifacıya giden Temel Aykut isimli vatandaş, çekiç ve kazıkla uygulanan yöntem yüzünden felç kaldı.

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, ağrıları artınca komşusunun 'Kara Hekim derdine derman olur' sözüne inandı, şifacıya gitti. 'Kara Hekim' lakaplı kişi çekiç ve kazıkla uyguladığı sözde tedavi yöntemi Aykut'un felç geçirmesine sebep oldu. Aykut'un hayatını kabusa çeviren o sözde tedavi yönteminin görüntüleri dehşete düşürdü

"DERDİME DERMAN OLUR" DİYE SÖZDE ŞİFACIYA GİTTİ

Bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, sigortası ve maddi imkanları olmadığı için komşusunu dinledi. Show TV'de yer alan habere göre, ağrıları artınca, 'Kara hekim derdine derman olur' diyen komşusunu dinleyip, kendince geliştirdiği sözde tedavi yöntemini uygulayan şifacıyla buluştu.

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI

'Kara hekim' onu yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı ardından da çantasından kazık ve çekiç çıkartıp o insanlık dışı sözde tedaviyi uygulamaya başladı.

TALİHSİZ ADAM ACI İÇİNDE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Uygulama sırasında Aykut'un ağrıları şiddetlendi, durumda bir tuhaflık olduğu belliydi. Aykut, acı içinde bağırmaya başlayınca şifacı, 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada' dedi.

ÇEKİÇLE TAHTAYA VURUR GİBİ VURDU

Çekiçle sanki tahtaya vurur gibi vuran 'Kara Hekim' Temel Aykut'u daha da hasta etmekle kalmadı bir üstüne para aldı.

KISMİ FELÇ GEÇİRDİ

Ağrıları şiddetlenen Aykut, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti de o zaman ortaya çıktı. Temel'in damarlarında zedelenme olmuş, kısmi felç geçirmişti. Temel Aykut, 'Kara Hekim' lakaplı şifacıdan şikayetçi oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...