HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erkek arkadaşıyla kavga eden genç kızın bir lafı hayata küstürdü

Düzenleyen: /
Erkek arkadaşıyla kavga eden genç kızın bir lafı hayata küstürdü
Haberler, Ahmet Yılmaz, Haber

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de trafik kazasında sol bacağını kaybeden Ahmet Yılmaz, sokakta erkek arkadaşıyla kavga eden bir genç kızın bir lafı ile hayata küstü...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, trafik kazasında sol bacağını kaybeden Ahmet Yılmaz (37), sokakta erkek arkadaşıyla kavga eden bir genç kızın, 'Önüme gelen ilk kişi ile arkadaş olacağım' dedikten hemen sonra kendisini görüp 'Ama bu da maymuna benziyor' demesi üzerine hayata küstü. Ahmet Yılmaz, bu nedenle zaman zaman evden çıkmaya bile çekindiğini belirterek, yalnızlıktan sıkıldığını, kendisini sevecek bir insanla yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi.

'ONUNLA ÇIKACAĞIMA MAYMUNLA ÇIKARIM DEDİ'
2 yıl önce iki sevgilinin kavga ettiği sırada kendisi ile ilgili söylenen sözlere içerleyen Ahmet Yılmaz o anları şöyle anlattı: Hereke'de yolda gezerken bir kız ve bir erkek kavga ediyordu. Kız erkeğe dönüp dedi ki 'Önüme çıkan ilk erkekle çıkacağım'. Tesadüfen oradan geçiyordum, o anda da erkek beni görünce, 'Bak biri geliyor git onunla çık' dedi. Ondan sonra kız dönüp, 'Onunla çıkacağıma maymunla çıkarım' dedi. Beni o an maymundan beter etti. Arkadaş arıyorum, dost arıyorum parayla pulla işim yok, her şeye yetecek kadar param var. Ben insanlardan merhamet, acıma duygusu istemiyorum, benimle arkadaşlık yapsınlar istiyorum.

'UTANCIMDAN EVDEN ÇIKAMIYORUM'
Ahmet Yılmaz utancından dolayı evden çıkamadığı zamanlar olduğunu söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: Eşim beni 2004 yılında terk etti. Biri 8 diğeri 4 yaşındaki çocuğumla birlikte ortada kaldık. Evden çıkamıyorum zaman zaman utancımdan insanların yüzüne bakamıyorum, insanlar hakkımda yorum yapıyorlar 'Ne kadar çirkin bir insan' diyorlar, maymuna benzetiyorlar. Arkadaş edinip insanlarla kaynaşmak istiyorum. Bir topluma gittiğim zaman hakir görülmek istemiyorum. Her gittiğim yerde hakir görüldüm, artık sıkıldım bu durumdan, yalnızlıktan sıkıldım. Her gece ağlamaktan, yalnız kalmaktan sıkıldım. Maddi olarak durumum çok iyi Allah'a şükürler olsun.

"Evde oturmaktan, televizyon seyretmekten hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. O kadar şiir yazıyorum, güzel kelimeler buluyorum söyleyebilecek insanlara yakıştırabilecek ama insanlar beni kendilerine yakıştıramadıkları için hiçbir insanın yanına çıkamıyorum. "

"Nasibim olursa, Allah karşıma güzel bir nasip çıkarırsa, hayır diyemem evlenmeyi düşünürüm." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...