Mahalleli diken üstünde: Sokağı pire ve keneler bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mahalleli diken üstünde: Sokağı pire ve keneler bastı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir sokağı pire ve kenelerin istila ettiğini savunan mahalle sakinleri belediye yetkililerinden yardım istedi.

Mahalleli pire ve kene korkusuyla adeta sokağa çıkamıyor. Edremit'in Kadıköy Mahallesi’nde sahipsiz sokak hayvanları nedeniyle sokaktaki evlerde pirelerin uçuştuğu, kenelerin de sokakları sardığı belirtildi.

Kadıköy Mahallesi’ndeki 20. sokakta sahipsiz hayvanlarla, sokaktaki evlerin önlerinin belediye ekiplerince ilaçlanmasını ve zavallı hayvanların bu parazitlerden kurtulmasını isteyen vatandaşlar durumu Fatih Mahallesi Muhtarı Hasan Bodur’a aktardı.

Mahalleli diken üstünde: Sokağı pire ve keneler bastı

SOKAĞA ÇIKAMAYACAK DURUMDALAR 

Sokak sakinleri uçuşan pireler ve keneler yüzünden evlerinin önüne bile çıkamayacak durumda olduklarını belirterek, sokakta oyun oynayan çocuklarının eve döndüklerinde kaşındıklarını belirtti.

Mahalleli sokağı etkisi altına alan kene ve pire sorununa çare bulunmasını istediklerini söylediler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...