Mr.Beast öldü mü? YouTuber'ı Mrbeast son durum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mr.Beast öldü mü? YouTuber'ı Mrbeast son durum

YAŞAM Haberleri

Dünyadaki en çok takipçiye sahip olan YouTuber'ı Mrbeast’in öldüğüne dair iddialar sosyal medyada dikkat çekiyor. MrBeast veya gerçek ismi ile Jimmy Donaldson 1998 doğumludur ve çektiği videolar ile tüm dünya en sevilen isimler arasında yer aldı. Fakat zaman sosyal medya yapılan paylaşımlar kafa karıştırıcı olabiliyor. Son olarak Mr.Beast’in öldüğün iddia edildi. Peki, Mr.beast öldü mü? İşte YouTuber'ı Mrbeast son durum…

2016 yılında Greenville Hristiyan Akademisi'den mezun olan Jimmy Donaldson eğitimini tamamlanmasının ardından YouTuber olarak hayatına yön verdi. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mr.Beast çektiği her video milyonlarca kez izleniyor. Donaldson, Crohn hastalığı olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle zaman zaman sosyal medya öldüğü iddia ediliyor. Peki, Mr.Beast öldü mü? İşte YouTuber'ı Mrbeast son durum…

Mr.Beast öldü mü? YouTuber'ı Mrbeast son durum

MR.BEAST ÖLDÜ MÜ? YOUTUBER'I MRBEAST SON DURUM

Mr.Beast’in öldüğü iddiaları sosyal medya gündem oldu. Fakat sevilen ismin son durumunun iyi olduğu biliniyor.

ASILSIZ İDDİALAR

Bir sosyal medya kullanıcısı, popüler YouTube yıldızı MrBeast'in vefat ettiğini iddia eden bir Twitter gönderisi paylaşması dikkat çekti. Atılan tweette "Anything Bot" adlı bir kullanıcı, "MrBeast ne yazık ki vefat etti" başlığıyla yaptığı paylaşım kısa sürede yayıldı.

Bu gönderi uygulamada viral hale geldi ve Mrbeast hayranları haberi onaylamadan paniklemeye başladı. Haberi ortaya çıkaran Twitter adresini ziyaret ederek haberi teyit etmeye çalıştık. Bu Twitter tanıtıcısının biyografisi, “Tweet'lerimiz şakadır, bu yüzden onları ciddiye almayın yazısı” dikkat çekti.

Mr.Beast öldü mü? YouTuber'ı Mrbeast son durum

MR.BEAST KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, GERÇEK ADI NE?

MrBeast veya gerçek ismi ile Jimmy Donaldson 7 Mayıs 1998’de ABD’de dünyaya geldi. Amerikalı bir YouTuber, iş insanı ve hayırsever olan Donaldson Kuzey Karolina'da ikamet etmektedir. 2016 yılında Greenville Hristiyan Akademisi'nden mezun olan Donaldson, Newsweek'e göre YouTuber olarak tam zamanlı bir kariyer yapmak için üniversite eğitimini bırakmıştır. Keemstar ile çevrimiçi bir röportaj sırasında Donaldson, Crohn hastalığı olduğunu belirtmiştir.

Donaldson, YouTube'da video yüklemeye 2012 yılında, 13 yaşındayken "MrBeast6000" adlı kanal ile başlamıştır, 6000 abone Sahibi olunca "MrBeast6000" adındaki şarkısını çıkarmıştır. ancak 2017 yılında yüklediği "100.000'e kadar saymak" konulu videosuna kadar aldığı görüntülenme sayısı düşük kalmış, bu videodan sonra videolarını yükledikçe ise Donaldson'un bilinirliği artmıştır.

Aralık 2022 itibarıyla Donaldson’un YouTube’da 126 milyon abonesi ve 21 milyardan fazla görüntülenmesi bulunmaktadır ve Dallas merkezli yetenek yönetimi şirketi Night Media tarafından menajerlik görevi üstlenilmektedir. Donaldson'un yüklediği videolar genel olarak yüksek miktardaki para ve değerli eşyaları evsizler, Twitch yayıncıları veya rastgele kişilere bağışlamasını konu alır. Ayrıca pek çok rekor kırma denemesi ile yarışma düzenlemekte olup, bunların sonucunda kazanan kişilere para ödülü de vermektedir. Donaldson ayrıca T-Series ve PewDiePie arasında meydana gelmiş abone sayısı yarışmasında PewDiePie'ı desteklemiş ve bu hususta çeşitli videolar ve yardım kampanyaları yayınlamıştır.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...