Felipe Melo'dan bomba Juventus açıklaması

/ Kaynak: AA
Felipe Melo'dan bomba Juventus açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Felipe Melo 'Kura çekildiğinde birçok kişi, Real Madrid ve Juventus'un tur atlayacağını söyledi ama biz işimizi yaptık. Gruptan çıkmak bizim elimizde'dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Juventus maçı öncesi "Gruptan çıkmak bizim elimizde" dedi. Melo, Galatasaray'ın, yarın İtalya'nın Juventus takımına karşı oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun son maçı öncesinde UEFA'nın internet sitesine açıklama yaptı. 30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak büyük bir iş başardıklarını belirterek, "Geçen yıl yaptığımızı tekrarlamaya hatta daha ileri gitmeye çalışacağız. Kura çekildiğinde birçok kişi, Real Madrid ve Juventus'un tur atlayacağını söyledi ama biz işimizi yaptık. Gruptan çıkmak bizim elimizde. Güçlü rakibimize saygı göstermenin yanı sıra turu atlayabileceğimiz düşüncesiyle sahaya çıkacak ve görevimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı. 2011 yazında ayrıldığı eski takımı Juventus'a karşı 2 Ekim tarihinde sarı-kırmızılı formayla oynadığı ve 2-2 sona eren maçta, Juventuslu taraftarların sevgi gösterisi karşısında şaşırdığını ve duygulandığını anlatan Melo, "Juventus'ta geçirdiğim 2 yıl boyunca neredeyse tüm maçlarda oynadım. Taraftarlar, sahada bir savaşçı olduğumu ve her zaman mücadele ettiğimi biliyor" değerlendirmesini yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...