Şişli Yerel Seçim Sonuçları 2019! Şişli 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Şişli seçim oy oranları

Düzenleyen:
Şişli Yerel Seçim Sonuçları 2019! Şişli 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Şişli seçim oy oranları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şişli yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Şişli yerel seçim sonuçları oy oranları, Şişli kim kazandı 31 Mart... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor araştırılıyor. Şişli yerel seçim sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizde sizlerle buluşacak. Mustafa Sarıgül ne kadar oy aldı, Şişlide kim kazandı, Nihal Yıldırım Şişli kazandı mı, Şişli oy oranları 31 Mart seçimleri, 31 Mart 2019 Şişli kim kazandı, Şişli seçim sonuçları gibi merak edilenlere dair en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de sizlerle...

Şişli seçim sonuçları 2019, Şişli yerel seçim sonuçları, 31 Mart Şişli kim kazandı, Şişli Mustafa Sarıgül kazandı mı, Mustafa Sarıgül ne kadar oy aldı, Şişli AK Parti Nihal Yıldırım kazandı mı, Şişli oy oranları 31 Mart,  Şişli başkan adayları kimler, Nihal Yıldırım kimdir, Muammer Keskin kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen İstanbul ilçelerinin arasında Şişli de yer alıyor. Özellikle Mustafa Sarıgül'ün DSP'den aday olması ile gözler Şişli'ye çevrilmiş durumda. Peki Şişli yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Şişli oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Şişli belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Şişli oy oranları, Şişli belediyesi kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

 

ŞİŞLİ YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

İstanbul Şişli yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

İSTANBUL ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2019

AK Parti İstanbul Şişli Belediye Başkan adayı: Nihal Yıldırım

CHP İstanbul Şişli Belediye Başkan adayı: Muammer Keskin

DSP İstanbul Şişli Belediye Başkan adayı: Mustafa Sarıgül

SP İstanbul Şişli Belediye Başkan adayı: Muharrem Çam

Şişli Yerel Seçim Sonuçları 2019! Şişli 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Şişli seçim oy oranları

AK PARTİ ŞİŞLİ BAŞKAN ADDAYI NİHAL YILDIRIM KİMDİR?

Nihal Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Embriyoloji üstüne yüksek lisans yaptı. Kamu ve özel hastanelerin tüp bebek ünitesinde embriyolog olarak çalıştı. Avrupa Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek merkezinde ise embriyolog olarak aynı süre ile tüp bebek merkezinin koordinatörlüğünü yürüttü. 

Yıldırım, 2011 den beri yerel bir televizyon kanalında tüp bebek, kadın sağlığı ve genel sağlık ile ilgili programlar hazırlayıp sunuyor. 

İngilizce bilmektedir. 

Nihal Yıldırım, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin İstanbul Şişli Belediye Başkan Adayı oldu.

Şişli Yerel Seçim Sonuçları 2019! Şişli 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Şişli seçim oy oranları

CHP ŞİŞLİ BAŞKAN ADAYI MUAMMER KESKİN KİMDİR?

1954 Ardahan doğumlu. İlk, orta ve Lise eğitimini Ardahan'da tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. 1992 yılında da Atatürk Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümü'nden mezun oldu.

İlk iş deneyimi olarak İstanbul Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Aynı zamanda Genel-İş Sendikası'nda çeşitli kademelerde görev aldı. 1982 yılına kadar İstanbul Belediyesi'ndeki görevini çeşitli birimlerde sürdürdü.

1982 yılında kısa dönem olarak askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1982-1985 yılları arasında İstanbul Koca Mustafa Paşa Lisesi'nde öğretmenlik yaptı.

1985 yılından itibaren Şişli'de muhasebe mesleğini icra etmeye başladı. Aynı tarihlerde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği kuruluşunda aktif rol aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üye ve yönetici olarak görevler aldı.

1990'lı yıllarda Sosyal Demokrat Değişim Dergisi Kurucu Üyesi olarak derginin yayınlanmasında katkı sundu.

1991-1995 yılları arasında Sosyal Demokrat Halkçı Parti Şişli İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. İlçe, İl ve Kurultay delegeliği yaptı.

1998-2006 yılları arasında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşaivrler Odası Akademisi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.
 
Halen Türkiye Sosyal Siyasi Araştırmalar Vakfı (TUSES) Genel Sekreterlik görevi görevi ve Türk Onkoloji Vakfı Genel İdare Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

SMM Denetim A.Ş.'de kurucu ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Şişli'de Mali Müşavirlik mesleğini sürdürmekte olan Keskin evli ve 2 çocuk babası.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...