Antalya Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Antalya seçim sonuçları, oy oranları | Antalya kim kazandı?

Düzenleyen:
Antalya Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Antalya seçim sonuçları, oy oranları | Antalya kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Antalya yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Antalya oy oranları, Antalya kim kazandı 31 Mart... Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için süren kıyasıya rekabet sona eriyor! 31 Mart seçim sonuçlarına göre Antalya'da belediye başkanı kim olacak merakla bekleniyor. Cumhur ittifakı ile Millet ittifakının adaylarından hangisi başkan olarak seçilecek? AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Tevfik Türel ile CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek en büyük adaylar! Menderes Türel kazandı mı, Muhittin Böcek yüzde kaç oy aldı gibi detaylar, yasak kalkar kalkmaz tg.com.tr'de sizlerle buluşacak.

Antalya seçim sonuçları 2019, Antalya yerel seçim sonuçları, 31 Mart Antalya kim kazandı, Antalya oy oranları, Antalya belediye başkanı kim oldu, Antalya AK Parti oy oranı, Antalya Menderes Türel kazandı mı, Muhittin Böcek kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen iller arasında Antalya ilk sıralarda yer alıyor. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ile CHP adayı Muhittin Böcek arasında geçmesi beklenen yarışın galibi kim olacak? 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Antalya yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Antalya oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Antalya oy oranları, Antalya kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

 

ANTALYA YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

Antalya yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2019

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Menderes Tevfik Türel

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Muhittin Böcek

DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Mustafa Reşat Oktay

SP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Ali Aktaş

ANTALYA 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Antalya’da 30 Mart 2014 yerel seçim sonuçlarında AK Parti %36,4 oy oranına, CHP %34,6 oy oranına, MHP %24,3 oy oranına sahip oldu.

Antalya Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Antalya seçim sonuçları, oy oranları | Antalya kim kazandı?

AK PARTİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MENDERES TÜREL KİMDİR?

Menderes Türel, 11 Temmuz 1964 tarihinde Antalya' da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya' da tamamladıktan sonra İngiltere' de gazetecilik eğitimi aldı.

Uzun yıllar boyunca Antalya' da gazeteci olarak çalışan Menderes Türel, çeşitli basın ve yayın kuruluşları tarafından bir çok kez yılın gazetecisi olarak ödüllendirildi.1987 yılında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından araştırma ve inceleme dalında Türkiye'nin en iyi gazetecisi seçildi. 1992 yılında, 28 yaşındayken Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclisi üyeliğine seçilen Türel, daha sonra 21 Kasım 1987 ve 25 Kasım 1999 tarihleri arasında ATSO Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevini yürüttü. 9 Kasım 2001 tarihinde yapılan oda seçimlerinin ardından 14 Kasım 2001 tarihinde üstlendiği Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 22 Ocak 2004 tarihine kadar sürdürdü.

Bu tarihte, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için kendi arzusu ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldı. 28 Mart 2004 günü yapılan genel yerel seçimlerde oyların yüzde 34.77'sini alarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009 tarihine kadar bu görevi yürüttü. ATSO bünyesinde Meclis Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan vekili, Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bazı projeler başlattı, seminer ve konferanslar düzenledi.

Antalya Yerel Seçim sonuçları 2019! 31 Mart Antalya seçim sonuçları, oy oranları | Antalya kim kazandı?

CHP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?

Muhittin Böcek, 1962 yılında Konyaaltı, Antalya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Önce Halkla İlişkiler, ardından İktisat Bölümü Lisans eğitimi aldı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi'nin Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 18 Nisan 1999 tarihinde Anavatan Partisi'nden aday olduğu seçimlerde Konyaaltı Belediye Başkanı seçildi.

28 Mart 2004 yerel seçimlerine bu kez Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday oldu ve aynı göreve tekrar seçildi. Mart 2009 yerel seçimlerine yine CHP adayı olarak giren Böcek, seçimi açık farkla kazandı.

30 Mart 2014 seçimlerinde Muhittin Böcek, merkezde dört dönem üst üste seçim kazanan ilk belediye başkanı oldu. Siyaset hayatı süresince dört dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin Böcek aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...