Beylikdüzü su kesintisi | 21 AĞUSTOS Beylikdüzü su kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

Düzenleyen:
Beylikdüzü su kesintisi | 21 AĞUSTOS Beylikdüzü su kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beylikdüzü su kesintisi bekleniyor. Yarı yani 21 ağustos 2019 Beylikdüzü'nde su kesintisi yaşanacak. Peki Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek? İSKİ Beylikdüzü için su kesintisi uyarısı yaptı. Peki Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan açıklamada ‘Bolgenizde gerceklestirilecek olan deplase baglanti calismalari nedeniyle Beylikduzu Ilcesi'nde su kesintisi yaşanacak' denildi. İşte Beylikdüzü su kesintisi | 21 ağustos Beylikdüzü Su Kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

Beylikdüzü su kesintisi | 21 ağustos Beylikdüzü Su Kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?.... Beylikdüzü'nde su kesintisi yaşanacak. İSKİ Beylikdüzü 21 ağustos su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Binlerce vatandaş Beylidüzü'nde sular ne zaman gelecek? Beylikdüzü su kesintisi ne kadar sürecek, 21 ağustos Beylikdüzü su kesintisi aramalarında bulunuyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan açıklamada ‘Bolgenizde gerceklestirilecek olan deplase baglanti calismalari nedeniyle Beylikduzu Ilcesi'nde su kesintisi yaşanacak' denildi. Biz de sizler için Beylikdüzü su kesintisi, 21 ağustos Beylikdüzü Su Kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek? Beylikdüzü su kesintisi 21 ağustos, beylikdüzünde su kesintisi ne kadar sürecek sorularını cevapladık. İşte Beylikdüzü su kesintisi | 21 ağustos Beylikdüzü Su Kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

Beylikdüzü su kesintisi | 21 ağustos Beylikdüzü Su Kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

Beylikdüzü su kesintisi | 21 AĞUSTOS Beylikdüzü su kesintisi, Beylikdüzü'nde sular ne zaman gelecek?

Beylikdüzü su kesintisi

İSKi  Beylikdüzü su kesintisi için şu açıklamalarda bulundu

"Sayin Abonemiz; Bolgenizde gerceklestirilecek olan deplase baglanti calismalari nedeniyle Beylikduzu Ilcesi; Yakuplu, Sahil ve Marmara Mahallelerine 21 Agustos Carsamba gunu 10.00 ile 22.00 saatleri arasinda 12 saat sureyle su verilemeyecektir. Sabir ve anlayisiniz icin tesekkur eder, bilgilerinize sunariz. "

Beylikdüzü su kesintisi detaylı bilgi için tıklayınız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...