Ürdünlülerin Batum çıkarması

Düzenleyen:
Ürdünlülerin Batum çıkarması

Ekonomi Haberleri

Son yılların dikkat çeken tatil destinasyonlarından Gürcistan’ın Batum şehrinin ünü sınırları aşmaya devam ediyor.

Batum şehri dağ, deniz ve ormanın bir arada olduğu etkileyici doğası ve popülaritesi ile bu kez Arap dünyasından Ürdünlülerin dikkatini çekti.
İlk kez bir Arap kafilesinin ziyaretine ev sahipliği yapan Batum, Arapların büyük beğenisini topladı. Batum’daki Türk yatırımı olan Leogrand Hotel’de tam 85 oda konaklayan Ürdünlü turistler, otelin kendileri için düzenlediği şehir turları, fashion şov ve karnaval dans şovlarıyla dolu dolu bir tatil yaşadılar.

Türk Misafirverperverliği
Özel uçaklarıyla Batum’a gelen Ürdünlü kafileyi havaalanında Leogrand Hotel yetkilileri karşıladı. Leogrand Hotel’in Ürdünlü kafile için özel olarak getirttiği DJ eşliğinde düzenlediği parti de Ürdünlü misafirler dolu dolu eğlencenin tadını çıkardılar. Otel yetkilileri parti sonrası üzerinde iki ülkenin bayraklarının olduğu pasta ile misafirlerine sürpriz yaptı. Misafirleri için en özel Gürcü ve Türk lezzetlerinden oluşan bir menü hazırlayan Türk yatırımı olan otel, Ürdünlü kafileye Türk misafirperverliğini yaşattı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...