Masterpass ile ödemeler çok kolay

Düzenleyen:
Masterpass ile ödemeler çok kolay

Ekonomi Haberleri

Vodafone, mobil ödeme alanında sunduğu servislere bir yenisini ekledi. Vodafone’un Mastercard iş birliğiyle sunduğu Masterpass dijital ödeme çözümüyle, aboneler dijital kanallardan cep lira yükleme ve fatura ödeme işlemlerini artık daha kolay yapabilecek.

Türkiye’deki operatörler arasında bir ilk olan bu çözümle Vodafone’lu aboneler dijital ödemelerinde her defasında kart bilgilerini girmek zorunda kalmayacak. Ayrıca, tüm dünyada Masterpass anlaşmalı 300 bini aşkın iş yerinde tek tıkla ödeme yapıp, ilk işlemlerine özel 1 hafta geçerli 2GB internet kazanacak. Dijitalleşmenin en önemli aşamalarından birinin mobil ödeme olduğuna dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Vodafone Cep Cüzdan ve Vodafone Cep Nakit Kart uygulamalarının ardından şimdi de Türkiye’de operatörler arasında bir ilki gerçekleştirip Masterpass dijital ödeme çözümünü abonelerimize sunuyoruz. Masterpass iş birliğiyle, online kanallardan yapılan aylık ödeme oranını 2 kat artırmayı hedefliyoruz” dedi. Mastercard olarak tüketicilere, kart düzenleyen kuruluşlara ve iş yerlerine en üstün ödeme güvenliği metodunu sunduklarını belirten Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yasemin Bedir ise “Masterpass ile tüketiciler ister online olarak, ister bir uygulama üzerinden, isterse mağazada olsun, istedikleri yerden dijital ödeme kanallarını kullanarak daha hızlı, basit ve güvenli alışveriş yapabiliyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...