Kutuplardan içinizi ısıtacak fotoğraflar

Kutuplardan içinizi ısıtacak fotoğraflar

YAŞAM Haberleri

2 yavru kutup ayısının anneleriyle oynarken çekilmiş fotoğrafları, görenlere kutuplardan sıcak esintiler getirdi. Kar beyazı yavruların karlar üzerinde anneleriyle türlü türlü oyunlar oynaması ilginç görüntüler oluşturdu.

2 yavru kutup ayısının anneleriyle oynarken çekilmiş fotoğrafları, görenlere kutuplardan sıcak esintiler getirdi. Kar beyazı yavruların yine karlar üzerinde anneleriyle türlü türlü oyunlar oynaması ilginç görüntüler oluşturdu. İnsanın içini ısıtan bu fotoğraflar Kanada'da Waspusk Milli Parkı'nda, eksi 20 derecede çekildi. Fotoğrafları çeken yaban hayatı fotoğrafçısı Keren Su, "Kutup ayılarının fotoğrafını çekebilmek için günlerce dolaşmış ama bir şey elde edememiştim. Sonunda bu fotoğrafları çekmeyi başardım. Doğanın ulaşılması zor yerlerinde nice gizli güzellikler var" dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...