Babanın feryadı: Denetimli serbestlikten çıkan annesi, kızımı kaçırdı

Düzenleyen:
Babanın feryadı: Denetimli serbestlikten çıkan annesi, kızımı kaçırdı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da kaybolan 10 yaşındaki Aleyna Rabia Yavuz'un babası Necmettin Yavuz, kızının, denetimli serbestlik yasasıyla tahliye olan annesi tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde oturan 36 yaşındaki Necmettin Yavuz'un 10 yaşındaki kızı Aleyna Rabia, cuma günü markete gitmek için evden ayrıldı.

"ANNESİ KAÇIRDI"

Kızının eve dönmemesi üzerine endişelen Necmettin Yavuz, polise kayıp başvurusunda bulundu. Kokoreç tezgahı bulunan 3 çocuk babası Necmettin Yavuz, kızının, denetimlik serbestlik yasası kapsamında geçen perşembe günü tahliye olan 14 yıllık eşi Sibel Yavuz tarafından kaçırıldığını iddia etti.

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN ÇIKTI

Eşinin 2014 yılında bir suçtan hüküm giydiğini belirten Yavuz, "Eşim geçen mayıs ayında denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye oldu. İmza ihlali nedeniyle 18 Haziran 2016'da yeniden tutuklandı. Cezasının bitmesine 6 ay kalmıştı. Yeni çıkan denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye oldu. Tüm işlemlerini ben yaptım. Bana, 'İçerdeki işlemler bitmedi, sen eve git, çocukların başında ol' dedi. Ben cezaevinden ayrılınca kendisi de çıkmış. Evde kendisini beklerken, dün markete giden kızımı kaçırıp uzaklaşmış. Görgü tanıklarını ifadesinden böyle anlaşılıyor." dedi.

KIZININ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Necmettin Yavuz, hemen polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunduğunu söyledi. Diğer çocukları 7 yaşındaki İlayda Şeyma ve 5 yaşındaki Sümeyye Sibel'le sokak sokak kızını aradığını belirten Yavuz, hayatından endişe ettiğini kaydetti. Eşinin kendisini araması için çağrıda bulanan Necmettin Yavuz, "Polis de araştırıyor. Eşim en azından bizi arayıp kızımın yanında olup olmadığını söylesin." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...