13 yaşındaki kız, üvey annesini bıçaklayarak öldürdü! İfadesi kan dondurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
13 yaşındaki kız, üvey annesini bıçaklayarak öldürdü! İfadesi kan dondurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ Çorlu'da üvey annesini önce ingiliz anahtarıyla darp eden, ardından da bıçaklayarak öldüren 13 yaşındaki kız çocuğunun ifadesi kan dondurdu.

Tüyler ürperten vahşet haberi dün Çorlu'dan geldi. 13 yaşındaki E.N.O, üvey annesi Z.O'yu önce ingiliz anahtarıyla darp etti, sonra bıçaklayarak öldürdü. Silivri'de polis ekipleri tarafından yakalanan E.N.O'nun ifadesi psikolog nezaretinde alındı.

ÖLDÜRMEK İÇİN 1 YIL PLAN YAPMIŞ

Emniyete götürülen 13 yaşındaki E.N.O.'nun ifadesi kan dondurdu. E.N.O. verdiği ifadede üvey annesini sevmediğini, öldürmek için 1 yıldır plan yaptığını ve olay günü takım sandığından ingiliz anahtarını aldığını, üvey annesinin başına vurduktan sonra bıçaklayarak evden çıktığını itiraf etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.N.O. üvey annesini kasten öldürmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...